This website requires JavaScript.

Skindkontakt

Når mosten gærer med drueskallerne. Jo længere tid, skallerne er med i gæringen -og siden i macedrationen- jo mørkere farve får vinen. Desuden får vinen mere af andre substanser som tannin , fenoler og andet godt. En rosé gærer mosten således kun med drueskallerne i kort tid, ofte kun en nat, mens en vin til lang lagring ofte har kontakt med drueskindet i 3, måske endda 4 uger. Hvidvin laves historisk uden skindkontakt, men i dag får stadig flere hvidvine skindkontakt -det giver vinen mere aroma og frugt samt fylde.

Relaterede produkter

Frankrig

2016 La Fontaine aux Enfants, Domaine Marc Kreydenweiss, Alsace

VinXpressen

Frankrig

2009 Champagne Jacquesson, Terres Rouges Rosé Extra Brut Récolte, Dizy

Guide Bettane & Desseauve 18 / 20

Ikke på lager

Australien

2015 The Noble Botryotinia Fuckeliana, Semillon Sauvignon Blanc Adelaide Hills, 0,375 l.

Australian Wine Vintages
Robert Parker 92 / 100

Ikke på lager

Australien

2015 The Noble Wrinkled Riesling, d'Arenberg, McLaren Vale, 0,375 l.

Halliday 92 / 100

Ikke på lager

Australien

2017 The Stump Jump White, d'Arenberg, McLaren Vale

WineSpectator 89 / 100
Wine&Spirits 88 / 100

Ikke på lager

Italien

2020 Tramin T Rosé, Dolomiti, Sydtyrol

120,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

2011 Pinot Gris "Tzigane", Domaine Henry Fuchs, økologisk, Alsace Ribeauvillé Alsace

Ikke på lager

Frankrig

2015 Pinot Gris, Domaine Henry Fuchs, Ribeauvillé, Alsace

Ikke på lager

Frankrig

2014 Pinot Gris, Domaine Henry Fuchs, Ribeauvillé, Alsace

Oldenburgs Vinguide 17 / 20

Ikke på lager

Frankrig

2013 Pinot Gris Domaine Henry Fuchs, økologisk, Ribeauvillé Alsace

Ikke på lager

Frankrig

2011 Pinot Blanc Domaine Henry Fuchs, Ribeauvillé, økologisk Alsace

Ikke på lager