This website requires JavaScript.

Brut

Fransk for “rå” eller uforskåret, som man begyndte at bruge for at angive mousseux med ringe eller ingen dosage (restsødme). Oprindelig blev en sådan musseux betegnet sec , men ultimo 1800 blev sec gradvis tilsat mere dosage for at tilpasse sig kundernes smag. I dag må en Brut teknisk have op til 15 g/liter restsødme -dvs. faktisk ikke længere helt tør. Derfor bruges betegnelsen Extra Brut for mousseux med under 7 g/liter restsødme.

Relaterede produkter

Frankrig

2000 Champagne Henriot, Millésime, Reims

Ikke på lager

Frankrig

Champagne Bonnaire, Ver Sacrum, Brut Blanc de Blancs, Cramant

Guide Hachette
Burghound 91 / 100

Frankrig

Champagne Henriot, Brut Souverain, Reims

JydskeVeskysten
Ekstrabladet 92 / 100

Frankrig

Champagne Henriot, Blanc de Blancs

International Wine Challenge 95 / 100
Decanter 90 / 100

Frankrig

NV Champagne Henriot, Brut Souverain, Reims, 3 l.

Frankrig

2012 Champagne Henriot, Brut Rosé Millésime, Reims

International Wine Challenge 95 / 100

Frankrig

2005 Champagne Henriot, Brut Rosé Millésime, Reims

Ikke på lager

Frankrig

NV Champagne Henriot, Brut Rosé, 1,5 l.

Frankrig

NV Champagne Henriot, Brut Rosé

Decanter 89 / 100

Frankrig

2005 Champagne Henriot, Millésime, Reims, 1,5 l.

Frankrig

2003 Champagne Henriot, Millésime, Reims

Frankrig

NV Champagne Henriot, Blanc de Blancs Brut, Reims, 1,5 l.

International Wine Challenge 95 / 100