This website requires JavaScript.

Tannin

Også kaldet garvesyre . Kan give vinen en snerpende smag, men er vigtig for at sikre vinens holdbarhed og længde i smagen. Tanniner i vin kommer mest fra drueskaller, sjældnere fra druekerner. Derfor har vinen generelt mere tannin, jo mørkere farven er -rosé har mindre garvesyre end rødvin, og hvidvin mindre end rosé. Hvidvin har typisk 30 mg/l, mens rødvin typisk ligger omkring 1800 mg/l. Rødvin uden garvesyre findes ikke. Lagring på nye egefade kan også tilføre vinen lidt tannin. Tanninen blødgøres med alderen og giver vinen længde i smagen.

Relaterede produkter

Frankrig

2018 Muscat de Turckheim, Zind-Humbrecht, biodynamisk

Ikke på lager

Frankrig

2017 Volnay les Pluchots, Pascal Bouley

Fine Wine Review 91 / 100

Frankrig

Cognac Vaudon VSOP 40%

Whisky & Rom 89 / 100

Frankrig

Vaudon, Pineau des Charentes Blanc

Frankrig

Cognac Vaudon XO 40%

Whisky & Rom 92 / 100

Frankrig

Cognac Vaudon Fine Rare

Whisky & Rom 90 / 100

Frankrig

Cognac Vaudon Fins Bois Extra

Whisky & Rom 95 / 100

Frankrig

1996 Cognac Vaudon Vintage 1996

Whisky & Rom 93 / 100

Frankrig

Cognac Séguinot, Age Inconnu, Grande Champagne

Frankrig

Seguinot Réserve, 1.Cru Cognac, Grande Champagne, 1,5 l.

Ikke på lager

Frankrig

Seguinot Réserve, 1.Cru Cognac, Grande Champagne