This website requires JavaScript.

Garvesyre

Også kaldet tannin . Kan give vinen en snerpende smag, men er vigtig for at sikre vinens holdbarhed og længde i smagen. Tanniner i vin kommer mest fra drueskaller, sjældnere fra druekerner. Derfor har vinen generelt mere tannin, jo mørkere farven er -rosé har mindre garvesyre end rødvin, og hvidvin mindre end rosé. Hvidvin har typisk 30 mg/l, mens rødvin typisk ligger omkring 1800 mg/l. Rødvin uden garvesyre findes ikke. Lagring på nye egefade kan også tilføre vinen lidt tannin. Tanninen blødgøres med alderen og giver vinen længde i smagen.

Relaterede produkter

Frankrig

Crème de Cassis, Caves des Hautes Côtes, Beaune

Frankrig

Fine de Bourgogne, Albert Morot

Portugal

2003 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn

Din VInguide 91 / 100

Portugal

2017 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn

Vinbladet 94 / 100
Din VInguide 92 / 100

Portugal

2016 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn

Din VInguide 92 / 100

Ikke på lager

Portugal

2009 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn

WineEnthusiast 90 / 100
Din VInguide 90 / 100

Portugal

2007 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn

Ekstrabladet

Portugal

2005 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn

Frankrig

2020 Pinot Noir Champs Blancs, Jean-Etienne Chermette

Frankrig

2019 Pinot Noir Champs Blancs, Jean-Etienne Chermette

Robert Parker 89 / 100

Ikke på lager

Frankrig

2020 Morgon Les Micouds, Jean-Etienne Chermette

Frankrig

2019 Fleurie Les Deux Granites, Jean-Etienne Chermette

Robert Parker 93 / 100
Vinavisen