I 2015 fejrede Krohn deres 150 års jubilæum iog frigav små mængder af de bedste Vintages fra den private kælder. Bl.a. denne fra topåret 2003.
En klassisk årgang, bl.a. med guldmedalje på Monde Selection i Bruxelles 2009. Om året: "En mild og våd vinter blev fulgt af en tør og varm sommer, som kulminerede i en meget varm august. Høsten startede midt i september under perfekt vejr. Små druer med perfekt koncentration, lav syre og fin sødme -en klassisk vintage". Krohn er mest kendt for tawny i særklasse. Men gennem årene har huset også frigivet i de bedste årgange, men altid i små mængder, aldrig over 10.000 flasker, typisk 3-4 gange hvert årti. 2003 er en perfekt vintage, flot allerede nu efter 10-11 år på flaske.
Vintage Port er vin fra én årgang og én producent, der er tappet på flaske 2-2½ år efter høsten. Den er som ung nærmest sort, stærk, med tæt frugt og et højt garvesyreindhold, der dog varierer med årgangen. Har man hård hud på ganen, kan den drikkes ung til fx peberbøf, men er mest beregnet til lagring, da den kan udvikle sig formidabelt ligesom andre store vine. Både stilen og grundkvaliteten kan veksle mellem producenter og årgange, så en passende lagringstid kan variere fra 7-10 til 50 år. Ved åbning skal vinen helst stilles op et par dage før brug, så den udfældede garvesyre lægger sig i bunden af flasken. Derefter hældes den på karaffel, så bundfaldet lægger sig i flaskens skulder, der er kraftig af samme grund, og ikke ender i karaflen. En Portvinssi er nyttig her. Et kaffefilter kan bruges til det sidste. Den flotte, uforlignelige duft, som er adelsmærket for den udviklede vintagePort, er bedst på åbningsdagen. Er den bedre dagen efter, kunne den være gemt endnu længere. Drik den på dagen eller i hvert fald indenfor tre dage.