En stor vin med iøjenfaldende raffineret bouquet af frugter og krydderier tilsat en perfekt mængde eg. Smagen er meget intens og dyb, og dens flotte struktur omslutter elegant den kødfulde vin. Meget velegnet til fuglevildt og andet fjerkræ. Gemmepotentiale: 10 år og længere.
Druerne høstes i hånden og sorteres med omhu i kælderen. De gærer i 18-21 dage, helt eller delvist afstilkede, afhængig af årgangen. Vinen lagrer 12-14 måneder i fransk eg, hvor 45-60% er ny eg. Bonnes-Mares ligger I Côte de Nuits nord for Beaune, i kommunen Chambolle Musigny. Her ejer Bouchard 0,24 hektar af denne grand cru-mark, som i alt er 15 hektar. Det bliver derfor heller ikke til mere end 1000 flasker om året, som skal fordeles til forbrugere på hele kloden.
Bourgogne ligger i det østlige Frankrig og strækker sig fra Chablis i nord til Mâcon i syd. Størstedelen af de røde vine laves på Pinot Noir og de hvide på Chardonnay. Derudover laves der små mængder rødvin på Gamay (fra blandt andet Beaujolais), samt hvidvin på druen Aligoté. I Chablis finder man 7 Grand Cru vinmarker, men man skal 100 km. længere sydøst på, for at finde den mest kendte region 'Côte d'Or'. Det er hernede man finder resten af Grand Cru vinmarkerne. Dette område opdeler man i to dele: det nordlige Côte de Nuits og det sydlige Côte de Beaune. I Côte de Nuits finder man 24 af de 25 røde Grand Cru'er, mens Côte de Beaune udelukkende har de hvide Grand Cru'er.
Bouchard Père et Fils blev stiftet i 1731 og er derfor en af Bourgognes ældste vinproducenter. Den første vinmark blev købt i 1775 af Joseph Bouchard og denne ejer domainet stadig; det er nemlig den kendte "Les Caillerets", som er beliggende i Volnay. Siden dette køb, er der sket ting og sager. I dag er Bouchard de største vinmark-ejere i Cote d'Or, hvilket betyder at de blandt andet råder over 12 hektar Grand Cru-, samt 74 hektar Premier Cru-marker. I 1995 købte Joseph Henriot sig ind i Bouchard, og han var en mand med en plan. Der skulle bygges et nyt vineri og der skulle investeres flere penge i markerne. I 2005 stod det nye vineri færdigt. En 3-etagers underjordisk bygning , hvor tyngdekraften sørger for at transportere vinen igennem de forskellige processer i vinifikationen. Topmoderne, men med respekt for de gamle traditioner, så deres mange vine hver især kan udtrykke det forskellige terroir man finder i Bourgogne.