En vin med tydelig frugt og blomst i aromaen samt en skøn friskhed og et mineralsk præg. Smagen er gavmild og rund. Vaillons er en af de største Premier Cru marker i Chablis og er beliggende sydvest for Chablis by, på venstre side af Sereinfloden. Jorden i Chablis er kendt som "Kimmeridge", hvilket er en blanding af kalk og ler, og den indeholder et væld af bittesmå fossiler. Det er en meget unik jordstruktur som giver præcise og elegante vine med høj finesse.
Vinen passer perfekt til jomfruhummere med citrus frugter foruden til fisk, skaldyr, kylling og lyst kød - evt. grillet og gerne i flødesauce.
Druerne til vinen høstes i hånden. Efter en meget blid presning, føres 40-50% af mosten til 6 år gamle franske egefade; resten føres til ståltanke. Vinen lagrer 13-14 måneder. 40-50% af vinen lagrer på det fine bundfald i 5-6 måneder i franske egefade, og resten af vinificeringen sker på ståltanke.
William Fevre er en af de førende producenter i Chablis med kvaliteter på øverste hylde. William Fevre grundlagde domænet i 1959 med blot 7 hektar. Gennem årene har domænet opkøbt flere parceller, og de ejer i dag 78 hektar, der alle ligger i det historiske Chablis. Heraf er 15,9 hektar Premier Cru og 15,2 Grand Cru.
Domænet arbejder passioneret for at skabe perfekte Chablisvine. Huset har med succes holdt fast i familiens vigtige værdier, og ikke mindst respekten for regionens unikke terroir, samtidig med at de har skabt et moderne vineri, hvor de skaber uimodståelige Chablisvine. I 1998 blev domænet overtaget af familien Henriot, der også står bag det store champagnehus Henriot.