This website requires JavaScript.
  • 2012 Corvina "Amarone style", Verona, Fattoria Monte Zovo

    Corvina er hoveddruen i Ripasso og Amarone-vinene. I 2012 blev de bedste parceller høstet sent og druerne siden tørret i kælderen før gæring - så dette er en vin i ægte "Amarone-stil".
    Læs beskrivelsen

    Årgang

    2012

    Alc.

    15%

    Område

    Veneto

    Land

    Italien

    Ekstrabladet 91 / 100
    Ekstrabladet
    Finansbureauet
    Vinavisen
    Læs anmeldelser

    Ikke på lager

    Produktinformation

    Name
    Value
    RestsalgNej
    Cinsault100%
    VintypeRødvin
    DyrkningsmetodeTraditionel
    LandItalien
    DistriktVeneto
    DruesorterCorvina
    Alkohol %15%
    FyldighedFyldig
    TørhedsgradTør
    LukkemetodeKorkprop
    Årgang2012
    FlaskestørrelseHelflaske, 0,75 liter
    Varenummer117012
    91 / 100

    Ekstrabladet

    100% Corvina fra Veneto. Intense kirsebærtoner i duften. En kraftig krydret vin lavet på delvist tørrede druer med sorte modne kirsebær, lakrids, peber, tobak og vanilje i smagen. Flot struktur med en lang afslutning og pæn syre der binder vinen flot sammen -Thomas Rydberg.

    Ekstrabladet

    100% Corvina fra Veneto. Intense kirsebærtoner i duften. En kraftig krydret vin lavet på delvist tørrede druer med sorte modne kirsebær, lakrids, peber, tobak og vanilje i smagen. Flot struktur med en lang afslutning og pæn syre der binder vinen flot sammen -Thomas Rydberg.

    Finansbureauet

    Se det er ikke helt tosset det her. Vinen er hverken klassificeret som en Ripasso eller Amarone, men ikke desto mindre er den lavet på tørrede druer og har da også et umiskendeligt præg heraf. En pragtfuld og magtfuld sag med super lækker næse med snert af kaffe og vanilje, tæt kirsebærintensiv mund med lidt rosinsødme tilsat pæne mængder chokolade og en delikat snert af trøffel i eftersmagen.

    Vinavisen

    En dejlig rødvin med duft af læder og med en koncentreret og kompleks smag med mørke bær. Det er en kraftig vin, men alkoholen bider ikke. Nyd den til krydrede kødretter eller kraftigt smagende, tørre oste.