En klassiker blandt Bouchard's hvidvine. Duft af lyse blomster, moden fersken, melon og frisk figen. Frisk, sprød og kalkpræget smag med bl.a. æble, pære og god mineralitet. Åben og saftig vin med lang, ren eftersmag. Det var på denne 2 hektar skråning, at Chardonnay første gang blev set i Beaune!
Clos St. Landry er en af Beaune's bedste 1. Crus og er unik ved 100% at være tilplantet med Chardonnay. Marken ligger på den lavere skråning over den sydlige del af Beaune by. Clos'er har i 800 år kun haft to ejere - et af de få Monopoler... En klassisk stor Chardonnay med længde og aroma i en sprød stil, her på flot Magnum.
Bouchard Père et Fils blev stiftet i 1731 og er en af Bourgognes ældste vinproducenter. Den første vinmark blev købt i 1775 af Joseph Bouchard, og denne ejer domænet stadig: den kendte "Les Caillerets" i Volnay. I dag er Bouchard Père & Fils den største vinmarkejer i Côte d'Or, hvilket betyder, at huset blandt andet råder over 12 hektar Grand Cru-, samt 74 hektar Premier Cru marker. Ud over domænevinene laves vine af druer fra kontraktdyrkere, der forpligter sig til at overholde anvisninger og kvalitetsstandarder fra Bouchard Père & Fils.
Joseph Henriot, der havde været leder af Veuve Clicquot champagne og senere luksuskoncernen LVMH / Louis Vuitton-Möet- Hennessy, købte Bouchard Père & Fils i 1995 og lagde massive ressourcer i at renovere huset fuldstændigt. Der blev investeret kraftigt i markerne og bygget et nyt vineri, som stod færdigt i 2005: en 3-etagers underjordisk bygning i Savigny-lès-Beaune, hvor tyngdekraften sørger for at transportere vinen igennem de forskellige processer i vinifikationen. Der er over 100 gæringskar og en lagringskælder med plads til 4000 egefade næsten 10 m. under jorden – et topmoderne vineri men med respekt for de gamle traditioner, så deres mange vine hver især kan udtrykke det forskellige terroir, man finder i Bourgogne.
Ledelsen varetages nu af Henriot's nevø Gilles de Larouzière, og chefvinmager er Frédéric Weber. Markarbejdet styres af Christophe Bouchard.
Husets adelsmærke er, at man - trods det store udvalg - formår at få hver vin til at udtrykke sin særlige oprindelse og karakter på alle niveauer.