Utrolig velsmagende og tiltalende saftig, blød og mineralsk vine med en god portion frugt i længden og en lille underliggende sødme - et herligt "all-round" glas, der smager af et glas mere. Bredt anvendelig - f.eks. til efterårets simreretter og langtidsstegt lam.
Druerne til vinen vokser på magre, stenede, jernholdige gletcheraflejringer, og udbyttet er helt nede på 30 hl./ha. Unge Jean Kreydenweiss har taget over efter sin far, og han blender gamle Syrah og Mourvèdre til en afbalanceret vin med dyb frugt. Mosten udbløder 12-15 dage i cementtank før blidt pres og gæring med naturgær. Vinen lagres et år, halvdelen i barriques og halvdelen i store fade.
Marc Kreydenweiss startede ud med at lave vin i Alsace. Som en af de første blev han certificeret biodynamisk i 1989. Efter mere end 40 år i Alsace overdrog han domænet i 2007 til sin søn Antoine for at starte et nyt biodynamisk projekt op sammen med sin hustru Emmanuelle - nu på rødvin. De købte den gamle ejendom "Domaine des Perrières" i landsbyen Manduel mellem Nîmes og Arles i den sydvestlige del af Rhône. Her var allerede gamle vinstokke af Carignan, Grenache og Syrah. Marc plantede selv Mourvedre og en række hvide druer.
Efter bedste biodynamiske forskrifter, blev kælderen i Nîmes bygget af naturmaterialerne træ og mursten.
Siden 2017 har unge Jean Kreydenweiss deltaget i den daglige drift på vingården, og han har nu overtaget ansvaret med vingården, hvor han bl.a. langsomt er ved at ændre på druesammensætningerne i husets vine. Fra 2020 årgangen skifter Grimaudes og Perrières til "IGP Coteaux du Pont du Gard", som er en ny betegnelse i Sydfrankrig. "Denne betegnelse udstråler dynamik, og vi synes, at stilen i vores vine passer bedre til denne betegnelse." - udtaler Jean Kreydenweiss.
Markarbejdet er helt traditionelt og solidt: Kraftig beskæring af vinstokkene og udtynding af klaser efter blomstringen. Til bekæmpelse af sygdom bruges kun midler af naturlige grundstoffer. Altid manuel høst, oven i købet ofte i "tries"/ flere gennemgange af samme mark. To druesorteringer, og kun den gær, der naturligt sidder på druerne, bruges. Projektet er grundlæggende det samme som i Alsace: at jordbunden og klimaet skal tale gennem druerne.