Deliri - kommer fra "delirious" og betyder "ellevild". Denne vin var husets første, og da de ikke kunne beslutte sig for det ene eller det andet, tog de en "ellevild" beslutning og lavede en vin, som de delte i to for herefter at lave den ene til en hvidvin og den anden til en mousserende.
Vinen laves på 85% Muscat og 15% Sauvignon Blanc, som gærer sammen i temperaturkontrollerede ståltanke for at beholde de mange florale aromaer. Hen mod slutningen af gæringstiden, fyldes noget af mosten på flasker, hvor den gærer færdig inde i flasken og dermed bliver til en mousserende vin lavet efter gammeldagsmetoder: Vinen klares ikke, der tilføjes kun meget lidt svovl til vinen, og flaskerne drejes med hånden på gammedags facon, for at få bundfaldet ned i toppen af flaskehalsen. Vinen lagrer minimum tid i flasken for at bevare friskheden og de intense aromaer - inden den degorgeres med hånden.
Den anden del af mosten gærer færdig i tankene og tappes herefter på flaske, så den dermed bliver til en hvidvin - ren, aromatisk og frisk med masser af blomstertoner.
De to brødre, Albert og Eduard Viader, lavede deres første Cava i 2009 - i en alder af blot hhv. 21 og 27 år. De startede dog ikke helt på bar bund. Deres families historie i vinindustrien går tilbage til 1912, hvor deres tip-oldefar åbnede et laboratorie, der specieliserede sig indenfor vin- og ønologområdet.
Albert og Eduards bedstefar videreførte laboratoriet, hvor han bl.a. arbejdede meget med gærceller, og teknikken, som han udviklede, bruges i dag som standard hos alle vinproducenter.
Muscàndia har til huse i en over 100 år gammel kælder i midten af byen Sant Sadurní d’Anoia, hvor Cavaerne lagrer 13 meter under jorden mellem et til fem år.