Les Teurons er kendt for klasse og harmoni. Tydelige bær, dybe og kompleksitet, men også en blødhed, som forenes smukt med den generøse smag; lidt eg i duften. Det er en charmør, der kan gemmes minimum 7-10 år. Den står flot til velsmagende fjerkræsretter, ikke for krydrede vildtretter, grillet kød.
Beaune Teurons ligger mellem Les Grèves og Clos de la Mousse syd for Beaune. Marken vender sydøst med veldrænende kalkholdig jord. Bouchard købte sit første parcel på marken i 1791 og udvidede med mere jord i 1869. I dag ejer huset 2.41 ha. af markens i alt 21,04 ha. Druerne høstes i hånden og sorteres i kælderen. De gærer i 15-20 dage, helt eller delvist afstilkede, afhængig af årgangen. Vinen lagrer 12-14 måneder i fransk eg, hvoraf 30-40% er ny.
Bourgogne ligger i det østlige Frankrig og strækker sig fra Chablis i nord til Mâcon i syd. Størstedelen af de røde vine laves på Pinot Noir og de hvide på Chardonnay. Derudover laves der små mængder rødvin på Gamay (fra blandt andet Beaujolais), samt hvidvin på druen Aligoté. I Chablis finder man 7 Grand Cru vinmarker, men man skal 100 km. længere sydøst på, for at finde den mest kendte region 'Côte d'Or'. Det er hernede man finder resten af Grand Cru vinmarkerne. Dette område opdeler man i to dele: det nordlige Côte de Nuits og det sydlige Côte de Beaune. I Côte de Nuits finder man 24 af de 25 røde Grand Cru'er, mens Côte de Beaune udelukkende har de hvide Grand Cru'er.
Bouchard Père et Fils blev stiftet i 1731 og er derfor en af Bourgognes ældste vinproducenter. Den første vinmark blev købt i 1775 af Joseph Bouchard og denne ejer domainet stadig; det er nemlig den kendte "Les Caillerets", som er beliggende i Volnay. Siden dette køb, er der sket ting og sager. I dag er Bouchard de største vinmark-ejere i Cote d'Or, hvilket betyder at de blandt andet råder over 12 hektar Grand Cru-, samt 74 hektar Premier Cru-marker. I 1995 købte Joseph Henriot sig ind i Bouchard, og han var en mand med en plan. Der skulle bygges et nyt vineri og der skulle investeres flere penge i markerne. I 2005 stod det nye vineri færdigt. En 3-etagers underjordisk bygning , hvor tyngdekraften sørger for at transportere vinen igennem de forskellige processer i vinifikationen. Topmoderne, men med respekt for de gamle traditioner, så deres mange vine hver især kan udtrykke det forskellige terroir man finder i Bourgogne.